Maleficent || Film Yorumu

by 9/01/2014 0 yorum



Film Özeti

Küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz, insanların kralının kızı olan prenses Aurora’yı lanetler. Fakat Aurora büyüdükçe, Malefiz onun gerçek barışı sağlayacak yegane anahtar olduğunu fark edecektir. 
2014 - ABD
Aksiyon ,  Dram ,  Macera
97 Dak.
Maléfique
164 kullanıcının favori filmi


Disney'in tüm masallara yeni bir versiyon çektiğini hepimiz biliyoruz herhalde.Zaten bu filmin başında da "Size eski bir hikayeyi yeniden anlatayım.." diye başlıyor. Aslından Disney'in Pamuk Prenses ve Avcı hüsranından sonra beklentim yerlerdeydi. Ancak Maleficent IMDB puanı 7.3 olunca artık izlemeliyim dedim. İzlediğime değdi. Biz sadece Uyuyan Güzel'in hikayesini ve yaşadıklarını biliyoruz. Peki ya ona o büyüyü yapan peri? Bir de onun bakış açısından bakalım ne dersiniz?



İki ayrı krallık da insanlar ve periler yaşamaktadır. Aralarında bir düşmanlık olsa da insanlar bu karanlık ve büyülü dünyadan korkarlar. Bu dünyanın koruyucusu, çok güçlü bir peri olan Maleficent gönlünü bir gence kaptırır. Ancak o gencin gözü kralın yerindedir. Ve kral olabilmesinin de tek yolu Maleficent'den geçer.




Maleficent normal de gerçekten ama gerçekten çok iyiyken , intikam duygusu gözünü karartır. Tabiri caizse karalar bağlar ve kral olan bu gencin çocuğunu büyüler.



 Bu çocuk ise dünyalar güzeli, tatlı mı tatlı Auora'dır. Buraya kadar ki hikayeyi hepimiz biliyoruz. Sonrasını da izleyince öğrenin. Yoksa dayanamayıp spoiler vereceğim. =)



Bu filmin gifleri yapmasam olmazdı !! Buraya pek koyamadım ama giflerin daha fazlası için tıklayınız lütfen. Ancak hiç bir şey göründüğü gibi değil ! Sizleri filmin traileri ile yanlız bırakıyorum. 


0 yorum:

Yorum Gönder